top of page
Buscar
  • Foto del escritorfarmaciapoblenou

Estudi Crierfac a la Farmàcia Poblenou

Els ronyons són els òrgans encarregats de filtrar la sang de l'aparell curculatori i permeten l'excreció a través de l'orina de diversos residus metabòlics de l'organisme. Ho fan mitjançant un sistema funcional complex que inclou mecanismes de filtració, absorció i excreció.


Una de les substàncies que s’encarrega de filtrar el ronyó és la creatinina. La creatinina és un producte de desfet generat pels músculs com a part de l’activitat diària. De manera que quan hi ha un problema als ronyons, no poden filtrar bé la creatinina i aquesta s’acumula a la sang.


És per això que es mesura la creatinina en sang per detectar la insuficiència renal.


La insuficiència renal crònica és una malaltia prevalent i infradiagnosticada. A més a més, és un factor de risc per malalties cardiovasculars.


El seu diagnòstic precoç permetrà disminuir la progressió de la malaltia, iniciar un tractament precoç i per tant disminuir la mortalitat cardiovascular prematura.


A la Farmàcia Poblenou ens encanta ajudar-te a tenir cura de la teva salut, és per això que dia a dia ens formem i busquem maneres per ampliar els nostres serveis, i intentem així facilitar l’accés a l’autocura.

Des d’aquest gener, formem part de l’Estudi Crierfac de la SEFAC (Societat Espanyola de Farmàcia Comunitària), un estudi que permet a la farmàcia detectar els nivells de creatinina en sang amb tant sols una goteta de sant i 5 minuts.


Si tens més de 45 anys, tens ganes de revisar com estan els teus ronyons, vine a la farmàcia!16 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Kommentare


bottom of page