top of page
Buscar
Foto del escritorfarmaciapoblenou

Mesura de la Tensió Arterial a la Farmàcia

En motiu del Dia Mundia de la Tensió Arteria, volem presentar-vos Farmaserveis, la plataforma assistencial de la xarxa de farmàcies de Catalunya, promoguda pel Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, que ens permet oferir actuacions professionals dins del l’àmbit de la farmàcia assistencial, amb rigor i de manera homogènia, no només entre els membres del nostre equip sinó també a totes les oficines de farmàcia adherides a aquest projecte.

La plataforma té aspecte d'anar creixent per la gran acceptació que li procuren els pacients igual que la resta dels professionals sanitaris. D'una banda, s'impulsa la relació digital amb les persones que acudeixen a la farmàcia i addicionalment es fomenta la tan estimable pràctica col·laborativa.


La determinació de la pressió arterial, observant les actuals Guies de Pràctica Clínica, ens faculta a emetre uns informes professionals detallats que sovint s'acompanyen d'un retorn per part dels pacients que ens traslladen la gratitud del personal mèdic i d'infermeria. De fet, des del Centre d'Atenció Primària més proper ens animen a assumir aquesta tasca assistencial.



L'apartat d'informació al pacient és un suport d'educació sanitària magnífic que permet evitar errors de medicació, especialment en l'administració de la teràpia inhalada, i impulsar l'adherència terapèutica i la persistència. Tot això resulta molt gratificant, humana i professionalment.

Els Medicaments Hospitalaris de Dispensació Ambulatòria (MHDA), distribuïts des de la farmàcia comunitària i la realització de Test d'Antígens Ràpids (TARCAT) han alineat al col·lectiu farmacèutic amb els interessos de la població que ens ha sabut recompensar amb el seu agraïment.

Guardem per a l'imminent futur la ja existent cessió tabàquica, la propera iniciativa del consell alimentari i la pròpia sol·licitud d'una nova proposta educativa, en l'àmbit de la informació al pacient, que incentivi la millora en l’administració d’heparina i insulina.

Aquest ambiciós projecte dona ales a la farmàcia comunitària fermament compromesa amb la salut i el benestar de la societat.


Així doncs, t’animem a tenir un control de la teva tensió arterial a la farmàcia, de manera fàcil i ràpida obtindràs un informe per a tu o per ensenyar al personal mèdic o d’infermeria.


Tingues cura de la teva salut!

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page